Perlombaan Mateni Genine Lilin Mbarek Entut

Posted on

Tapekno, memang mat pithi iku sembaranganne juara. lha sakdurunge lomba dowo-dowoan lak dheke melok lomba niup lilin. tapi gak ngae cuangkem utawa abab.. tapi gae entut.

Pesertane yo meh podho.. tapi ketambahan saka china sing ahli silat, tenaga dalam, sumo jepang, koboi amerika barek petinju negro. wis pokoke awake nek gak atletis, yo gothot.. paling gak gembrot, wetenge gedhe kabeh. lha mat pithi iku lak pucet tah… pucet nyekukruk koyo cecek eruh kucing… (tapi soglekane reek….)

Ancene mat pithi iku kepengine dadi gong. mangkane nomere pancet buncit.

Nah, lombane katik gae aturan, jarak antarae tilis ambek lilin iku paling cidek 3 meter.

Nomer siji, eserta dari amerika… pegulat lemu ginak-ginuk… ancang-ancang, mlorotno cancut barek mledhingi lilin. terus ngeden…. Pantes ae cak unine entut amerika yo koyok band heavy metal temenan…. bruuuuat…. liline mik mobat-mabit….. terus baru mati

Nomer loro, perserta dari chino. wah gayane khas koyo chen-lung… (halo ning ayu-chen). Sendakep, matek tenaga dalam, gak atik mleding…. ngerti-ngerti keprung .. thiiiiiiiiitt. Lilin mobat-mabit sedelit…. mati….

Nomer telu, sumo jepang… meh podo gayane ambek pegulat amerika…. wong senenge lak niru amerika tah, jepang iki…. mlenthus sedelok, ambekl mendelik… terus dhuuuuuuut duawaa banget.. Lilin gak atik mobat-mabit… langsung menggok… koit. Wis pokoke aneh-aneh…. tepuk tangan tambah rame.

Eeee ndadak nomer terakhir mat pithi sing keceng barek cengar-cengir, nyekeli weteng munggang panggung…. Gak atik hormat-hormatan, gak atik pak-buk… langsung njenthiit… nepakno arahe bokong ndok nggone genine lilin. Kancut diplorotno barek njengking….. ngerti-ngerti……ssssssssscreeeet….. cret…. lilin gak athik obah barang langsung matek…. tambah gak metu beluke… wong ketutup barek jenang katule mat pithi sing ancene kakehan rujak petis…. sing nambahi dadi juara…. ambune reeek… koyo pabrik petis…

Humor lainnya