Kontes Miss Dunia

Posted on

Mbiyen jamane kontes ratu-ratuan iku, onok sakwijining kontes ratu dunia, sing teko Indonesia di wakili karo Waljinah.
Wuaahhh… ceritane ruame temen. Onok sing teko, Cino, Ngamerika, India dll.
Kontes pertama kebetulan wakil teko Cino. Maju ndek panggung karo nggowo timun. Untuk membuktikan kehebatannya, sang dara teko Cino langsung nancepke timun mau mlebu slangkangane. (gak porno tah? wong gak nyebut sing jorok-jorok kok). Begitu entuk limang menit, timun dicabut. Ternyata timun telah berubah dadi acar. Wehhhh…keplok-e langsung wae ndadi.
Kontes selanjutnya wakil teko India. Metu nggowo telo. Telo langsung ditancep maneh ndek slangkangan. Mari 3 menit, telo metu dadi tape.
Wahhhhh….lha sak gedung langsung wae keplok.
Terus wakil teko Ngamerika Saringet gak gelem kalah. Metu nggowo daging sak kilo. Rodo sesek pancen nek daging sapi sekilo diblesekno ndek slangkangan. Tapi mung 2 menit, daging dicabut langsung kemebul dadi hamburger, rek!
Wehhh….tepuk tangan tiada hentinya. Gedung dadi rame karo tepuk sorak mau. Wis…pasti Ngamerika menang wis.
Heiii…tunggu dulu. Mbak Waljinah durung metu. Begitu Mbak Waljinah metu…wehhh…dadi geguyon wong sak jagat rek. Lha wong mau iku onok TV dsb. Opo maneh Mbak Waljinah ternyata metu gak nggowo opo-opo.
Dengan kemayu dan kenesnya mbak Waljinah mung ndingkluk karo langsung nyamber mikrophone.
GET DOWN!!! GET DOWN!!! wong sak gedung ngamuk gak karuan mergo ngerti
Waljinah pasti kalah. Wong gak nggowo opo-opo.
Dengan tenangnya mbak Waljinah mengambil microphone dan menancapkan benda iku ndek selangkangane.
Ehh…gak dinyono, rek. Tiba-tiba dari speaker raksasa metu suoro nyanyian.. Walang Kekek… walange Kadung.. drajat mbambung diantemi brimob…

Humor lainnya